Patiszon hámozása!Praktika!

Patiszon hámozása!Praktika!

2019-07-18 10:49:38

Hirdetés adatai

  • Feladó: Filipcsin János
  • Feladva: 2019-07-18 10:49:38
  • Lejár: 2019-10-16
  • Ár: 1 Ft

Leírás

A patiszon hámozása elsőre bonyolult feladatnak tűnhet, hiszen a csillagtöknek elég fura alakja van, de egy kis praktikával egyszerűbben megoldható, mint gondolnád! Patiszon hámozása lépésről lépésre 1.Vágd félbe a patisztont! Ha feldarabolod, sokkal könnyebb lesz pucolni, mintha egyben hagyod. 2. Egy kanál segítségével vájd ki a magokat. Ha nincsen sok magja a patiszonnak, akár benne is hagyhatod, ez egyéni ízlés kérdése. patiszon hamozasa3 3. A patiszon hámozásának következő lépése, hogy a tetején és alján lévő szárát egy kés segítségével vágd ki. Egyszerűbb most megcsinálni, mint később. 4. Vágd ujnyi szeletekre a patiszont. Hogy milyen alakúra vágod a patiszont, attól is függ, hogy hogyan szeretnéd felhasználni. Ha rántott patiszont szeretnél készíteni, akkor 6-8 mm vastag szeletekre érdemes vágni, mert nem jó, ha túl vékony a patiszon és szinte csak panírt eszik az ember. patiszon hamozasa4 5. Egy zöldséghámozó vagy egy éles kés segítségével vágd le a patiszon héját, és már kész is vagy! Ugye, hogy nem volt bonyolult, de akár el is hagyhatod ezt az egész műveletsort, mert ha nagyon zsenge patiszont vásároltál, aminek puha a héja, akkor nem szükséges a patiszon pucolásával bajlódni, mert megpuhul annyira főzés/sütés közben, hogy nem zavaró.

Cím

Régió: Borsod-Abaúj-Zemplén
Település: Kazincbarcika
Cím: Fő tér 9
Irányítószám: 3700

Filipcsin János
1 Ft
+360648783434

Üzenet küldése

  • *
  • *
  • *
Kereshet állást, szolgáltatást, terméket!
....
Hirdethet ingyen vagy kiemelten!
....
Minden hirdetése után tombolát kap!
....